На Вінниччині спецкомісія з'ясовуватиме обставини смерті молодого чоловіка – машиніста компресорних установок, а також жінки-сторожа

Новини Вінниці / На Вінниччині спецкомісія з'ясовуватиме обставини смерті молодого чоловіка – машиніста компресорних установок, а також жінки-сторожа

Нещодавно на Вінниччині на одному з виробничих підприємств сталася сумна подія. У робочий час 21-річний машиніст компресорних установок отримав важкі травми, внаслідок чого наступного дня помер. А за кілька днів в іншому містечку області, також на робочому місці, несподівано померла 50-річна жінка, яка працювала сторожем.

Днями на Вінниччині на одному з виробничих підприємств сталася сумна подія. У робочий час 21-річний машиніст компресорних установок отримав важкі травми, внаслідок чого наступного дня помер. 

А за кілька днів в іншому містечку області, також на робочому місці, несподівано померла 50-річна жінка, яка працювала сторожем.

Причини й обставини їх смерті з'ясовуватиме спецкомісія, яка створена в управління Держпраці у Вінницькій області.

«18 січня 2019 року о 14:20 у ВП «Птахофабрика «Вінницький бройлер» ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» (м. Ладижин), під час вивантаження цементу із пневмовагона в автоцементовоз, машиніст компресорних установок Ф., 1997 р.н., заліз на цистерну і впав з неї. Від отриманої травми голови він помер наступного дня.
21 січня 2019 року о 5:15 настала раптова смерть сторожа ринку Б., 1969 р.н., яка працювала у ФОП Сташко В.П. (смт Вапнярка)», – повідомила прес-служба згаданого відомства.
 

Юрій Ярмощук

22 січня, 2019