На Вінниччині спалахнули «Біла лілія» та квартира

Новини Вінниці / На Вінниччині спалахнули «Біла лілія» та квартира

«Біла лілія» – так називається ресторан у селі Куна, що в Гайсинському районі. Учора серед білого дня цей заклад загорівся. Вогонь швидко розповсюдився. Коли приїхали рятувальники, він вирував на площі 250 кв. метрів.

«Біла лілія» – так називається ресторан у селі Куна, що в Гайсинському районі. Учора серед білого дня цей заклад загорівся. Вогонь швидко розповсюдився. Коли приїхали рятувальники, він вирував на площі 250 кв. метрів. Пожежу ліквідовували кілька пожежних караулів – з Гайсина та Ладижина.

Обійшлося без жертв й постраждалих. Власникам кафе доведеться відновлювати покрівлю, яка згоріла. А також робити капітальний ремонт всередині приміщення. Як повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області, найімовірніше, що кафе загрілося через замикання електромережі.

А у Вінниці на вулиці А. Янгеля учора спалахнула квартира на сьомому поверсі багатоповерхівки. Причина пожежі аналогічна – коротке замикання проводки. Тушити вогонь прибуло 12 рятувальників на трьох спецавтомобілях. На щастя, ніхто не постраждав. Щоправда, згоріло все, що було на кухні.
 

Юрій Ярмощук

15 травня, 2018