На Вінниччині сьогодні прощаються із військовослужбовцем Василем Віняром, який помер у зоні проведення ООС

Новини Вінниці / На Вінниччині сьогодні прощаються із військовослужбовцем Василем Віняром, який помер у зоні проведення ООС

В селі Михайлівка Ямпільського району сьогодні проведуть в останню дорогу військовослужбовця Василя Віняра, серце якого перестало битися на Донбасі. Герой у минулому році підписав військовий контракт і разом з побратимами захищав Україну в ООС. Помер 39-річний житель Вінниччини 7 вересня, в зоні проведення бойових дій.

В селі Михайлівка Ямпільського району сьогодні проведуть в останню дорогу військовослужбовця Василя Віняра, серце якого перестало битися на Донбасі. Герой у минулому році підписав військовий контракт і разом з побратимами захищав Україну в ООС. Помер 39-річний житель Вінниччини 7 вересня в зоні проведення бойових дій.

Сьогодні , 9 вересня, вдосвіта тіло військового доставлено додому .Про це на своїй сторінці у Facebook написала відома вінницька волонтерка Олена Верлан.

Раніше NaПарижі повідомляв, що старшого солдата Василя Віняра знайшли мертвим о 04.30 біля місця несення служби. Служив він у 59-ій окремій мотопіхотній бригаді. Попередньо причина смерті - зупинка серця внаслідок тромба або гострої серцевої недостатності.

За тиждень Вінниччина в неоголошеній війні втратила двох захисників, 3 вересня а Донбасі помер військовослужбовець з Бару. Попередньо в нього теж виникли проблеми із серцем.