На Вінниччині селянин хотів продати гранату Ф1

Новини Вінниці / На Вінниччині селянин хотів продати гранату Ф1

У нашій області виявили ще одного торговця боєприпасами. Упіймали його на гарячому, коли той намагався продати гранату Ф1. У ролі покупців виступили правоохоронці. Заробити ж на торгівлі боєприпасами намагався 36-річний житель одного з сіл Калинівщини. Утримують його під вартою.

У нашій області виявили ще одного торговця боєприпасами. Упіймали його на гарячому, коли той намагався продати гранату Ф1. У ролі покупців виступили правоохоронці. 

Заробити ж на торгівлі боєприпасами намагався 36-річний житель одного з сіл Калинівщини. Утримують його під вартою. Йому загрожує до 7 років ув'язнення. Про це повідомила прес-служба прокуратури Вінницької області.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Триває розслідування. Про розмір його арсеналу поки не розголошується. Ймовірно, що ці речі у наш край потрапляли із зони бойових дій.

Як повідомляв NaПарижі, нещодавно працівники СБУ затримали подолянина, який намагався продати  440 бойових патронів та бойову гранату.
 

Юрій Ярмощук

14 вересня, 2018