На Вінниччині розмитнені перші "євробляхи"

Новини Вінниці / На Вінниччині розмитнені перші "євробляхи"

​​​​​​​Вінницькі власники автомобілів на іноземній реєстрації не квапляться з розмитненням машин. Втім перші приклади вже є. З моменту набрання чинності відповідних законів до митного оформлення подано дві декларації.

Вінницькі власники автомобілів на іноземній реєстрації не квапляться з розмитненням машин. Втім перші приклади вже є. З моменту набрання чинності відповідних законів до митного оформлення подано дві декларації.

Нагадаємо, з 25 листопада набрали чинності Закони України № 2611-VIII та 2612-VIII, що запроваджують новий порядок митного оформлення автомобілів, встановлюють нові ставки акцизного податку, а також посилюють відповідальність за недотримання вимог законодавства під час використання автомобілів на іноземній реєстрації.

Як зазначають у прес-службі ГУ ДФС у Вінницькій області, вінничани вже легалізували 2 легкових автомобіля марки FORD 2002 та 2007 року випуску. Вони надали до оформлення митні декларації типу ІМ40АА та сплативши до державного бюджету близько 60  і 50 тисяч гривень відповідно.

Макс Мельник

4 грудня, 2018