На Вінниччині рятувальники допомогли звільнити з квартирних "пасток" дитину та хворого чоловіка

Новини Вінниці / На Вінниччині рятувальники допомогли звільнити з квартирних "пасток" дитину та хворого чоловіка

На Вінниччині протягом доби було звільнено з квартирних пасток двох людей. У першому випадку, власнику помешкання стало зле, через що впавши він заблокував міжкімнатні двері. На щастя чоловіка визволили та передали медикам.

На Вінниччині протягом доби було звільнено з квартирних "пасток" двох людей. У першому випадку, власнику помешкання стало зле, через що впавши він заблокував міжкімнатні двері. На щастя чоловіка визволили та передали медикам.

Як повідомили в ГУ ДСНС у Вінницькій області, 31 липня о 21:49 в Вінниці виникла потреба у допомозі працівників поліції та медиків. Коли рятувальники прибули на місце події, то встановили, що господар помешкання, якому стало зле, впав та заблокував міжкімнатні двері. Шанцевим інструментом рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №4 відчинили двері та передали чоловіка медикам.

У той же день у Могилів-Подільському рятувальникам надійшло повідомлення, що господарка не може потрапити до квартири, так як вхідні двері зачинило протягом. Однак, в квартирі залишилась малолітня дитина, яка спала, а на ввімкненій плиті залишився чайник.

Коли бійці ДПРЧ-12 прибули на місце події, то за допомогою триколінної драбини потрапили до помешкання та відчинили двері. Відомо, що від Служби порятунку до проведення аварійно-рятувальних робіт залучалось п’ять чоловік особового складу та два спецавтомобілі.

Ірина Заіковата

1 серпня, 2019