На Вінниччині провели в останню путь десантника Сергія Гвоздієвського: сотні людей прийшли на центральну площу Могилів-Подільського

Новини Вінниці / На Вінниччині провели в останню путь десантника Сергія Гвоздієвського: сотні людей прийшли на центральну площу Могилів-Подільського

На Вінниччині сьогодні, 3 травня, в останню путь проводжали десантника Сергія Гвоздієвського який помер від важких поранень, отриманих в зоні ООС. Жалобний мітинг пройшов на центральній площі Могилів-Подільського, а поховали бійця на кладовищі села Немія.

На Вінниччині сьогодні, 3 травня, в останню путь проводжали десантника Сергія Гвоздієвського який помер від важких поранень, отриманих в зоні ООС. Жалобний мітинг пройшов на центральній площі Могилів-Подільського, а поховали бійця на кладовищі села Немія.

За словами Олександра Хижуна, командира взводу де проходив службу Сергій Гвоздієвський, він був дуже хорошою людиною та завжди допомагав товаришам, з честю приймав усі життєві ситуації.

«Не був боягузом, ніколи не втікав. Але так вийшло, що його вже немає серед нас… Ми втратили свого братика, якого нам вже не повернути. Хочеться, щоб це все закінчилося, і ми більше не ховали своїх Героїв», - сказав Олександр Хижун.

На похорон бійця прийшли сотні мешканців міста Могилів-Подільського та району, його друзі та рідні, бойові побратими, представники місцевої влади.

14 квітня Сергію Гвоздієвському виповнилось 53 роки. Добровольцем він мобілізувався на фронт у січні 2015-го, служив у підрозділі спецпризначення, 2016-го року звільнився. У травні минулого року підписав контракт зі Збройними Силами України, був сержантом у 79-й десантно-штурмовій бригаді.

Автівка, якою Сергій Гвоздієвський доставляв воду на передову на Маріупольському напрямку, підірвалась на міні, боєць отримав важкі поранення та 70% опіків тіла. Врятувати його медикам не вдалося. Не дочекалися воїна з фронту дружина, донька та двоє онуків.

Фото із сайту Могилів-Подільської міської ради