На Вінниччині протягом ночі шукали хлопчика, який ввечері катався на велосипеді й зник

Новини Вінниці / На Вінниччині протягом ночі шукали хлопчика, який ввечері катався на велосипеді й зник

Цей 10-річний мешканець села Стара Прилука Липовецького району зник вчора ввечері. Його схвильована мама опівночі повідомила про це працівникам поліції. Мовляв, поїхав кудись на велосипеді й не повернувся. Дитину почали шукати десятки правоохоронців, представники сільської громади. Долучилися й кінологи з собаками.

Цей 10-річний мешканець села Стара Прилука Липовецького району зник вчора ввечері. Його схвильована мама опівночі повідомила про це працівникам поліції. Мовляв, поїхав кудись на велосипеді й не повернувся. Дитину почали шукати десятки правоохоронців, представники сільської громади. Долучилися й кінологи з собаками. Прочісували довколишній ліс, садки й поля. Пошук тривав усю ніч, але результатів не приніс.

Знайшли ж хлопчину вранці. У селі Польова Лисіївка, що в сусіднього Калинівському районі, його побачила на своєму подвір’ї тамтешня пенсіонерка. Жінка відразу, це було десь о пів на дев’яту, зателефонувала у поліцію й розповіла про несподіваного маленького гостя. Той був знесилений, тож селянка нагодувала малого й подбала про його відпочинок. Як з’ясувалося, маленький мандрівник проїхав щонайменше півтора десятка кілометрів.

У село приїхали працівники поліції. Побачивши хлопчика, зрозуміли, що це той самий малий, якого шукали усю ніч. За якийсь час його відвезли додому й передали рідним.

 
 

Юрій Ярмощук

12 липня, 2018