На Вінниччині пройшла хвиля нещасних випадків за участю чотирилапої малечі

Новини Вінниці / На Вінниччині пройшла хвиля нещасних випадків за участю чотирилапої малечі

Так у Вінниці допитливий цуцик застряг головою у металевих воротах. Видно побачив господаря, та не міг втримати радість. У Тиврівському районі двоє цуценят під час освоєння околиці провалились до вигідної ями.

У Вінниці допитливий цуцик застряг головою у металевих воротах. Видно побачив господаря, та не міг втримати радість. У Тиврівському районі двоє цуценят під час освоєння околиці провалились до вигідної ями... І це лише не весь перелік НП на Вінниччині із тваринами.

Як повідомили в ДСНС у Вінницькій області, у Вінниці рятувальникам довелось звільняти маленького собаку, який встромив голову і лапу в декоративну решітку воріт. Власник тварини намагався самотужки його звільнити, однак не зміг ні сам, ні з допомогою інших людей, тому викликав Службу порятунку.

Прибувши на виклик, рятувальники за допомогою спецінструменту звільнили цуценя з металевої пастки і передали власникам.

Схожий випадок стався у селищі Сутиски Тиврівського району, що на Вінниччині. Там, двоє маленьких цуценят впали між бетонними кільцями у щойно викопану вигрібну яму на території одного із домогосподарств. Аби визволити тварин, бійцям Служби порятунку довелося спустися на чотириметрову глибину і зробити підкоп під кільцями.

 

 

 

Новини Вінниці / На Вінниччині пройшла хвиля нещасних випадків за участю чотирилапої малечіНовини Вінниці / На Вінниччині пройшла хвиля нещасних випадків за участю чотирилапої малечіНовини Вінниці / На Вінниччині пройшла хвиля нещасних випадків за участю чотирилапої малечіНовини Вінниці / На Вінниччині пройшла хвиля нещасних випадків за участю чотирилапої малечі