На Вінниччині пройшла хвиля деревопаду. Постраждали чотири райони

Новини Вінниці / На Вінниччині пройшла хвиля деревопаду. Постраждали чотири райони

Протягом доби негода наробила безладу у м.Погребищі, поблизу сіл Митків та Краснопілка Гайсинського району та на вул. Машинобудівників в м.Калинівці, Стовбури заважали руру автомобілів.  

Протягом доби негода наробила безладу у Погребищі, поблизу сіл Митків та Краснопілка Гайсинського району та на вул. Машинобудівників в Калинівці. Падіння стовбурів паралізувало рух автомобілів.  

Як повідомили в ГУ ДСНС у Вінницькій області, 17 червня в Літинському районі на автошляхи дерева падали двічі - біля сіл Петрик та Бірків. Прибувши на місце виклику, рятувальники розкряжували дерева та прибрали залишки гілля з проїжджих частин дороги.

Того ж дня, о 14:57 надійшло повідомлення, що через погіршення погодних умов на вул. Вишневій в м. Погребище на проїжджу частину дороги впало дерево. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №26 розкижували стовбур дерева та прибрали гілля завтошляху.

Бійці ДСНС прибирали повалені сильним поривом вітру дерева поблизу сіл Митків та Краснопілка Гайсинського району та на вул. Машинобудівників в м. Калинівка.

До проведення зазначених робіт від ДСНС залучалося 12 чоловік особвого складу та 3 одиниці спецтехніки.

 

Новини Вінниці / На Вінниччині пройшла хвиля деревопаду. Постраждали чотири райониНовини Вінниці / На Вінниччині пройшла хвиля деревопаду. Постраждали чотири райониНовини Вінниці / На Вінниччині пройшла хвиля деревопаду. Постраждали чотири райониНовини Вінниці / На Вінниччині пройшла хвиля деревопаду. Постраждали чотири райони
Ірина Заіковата

18 червня, 2019