На Вінниччині продовольча компанія передала сучасну техніку навчальному закладу (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині продовольча компанія передала сучасну техніку навчальному закладу (ФОТО)

ПрАТ ПК «Поділля» заздалегідь дбає про належну підготовку фахівців, допомагаючи Заболотненському вищому професійному училищі, що в Крижопільському районі.

Продовольча компанія «Поділля» заздалегідь дбає про належну підготовку фахівців, допомагаючи Заболотненському вищому професійному училищі, що в Крижопільському районі. У цьому закладі, зокрема, готують механізаторів. 

Учора згадана компанія допомогла зміцнити матеріальну базу цього училища, передавши у користування чотири одиниці сучасної сільськогосподарської техніки. На ній юнаки проходитимуть виробничу практику.

«На сьогодні для молоді відкриваються нові можливості, тож варто відзначити належний рівень співпраці між продовольчою компанією «Поділля» та Заболотненським вищим професійним училищем. Це також є доказом того, що керівники відповідальних підприємств усвідомлюють цінність висококваліфікованих кадрів, які є майбутнім для сфери бізнесу. Важливим є те, що місцеві учні матимуть можливість відпрацьовувати навички на сучасній техніці, яка на сьогодні використовується в аграрному виробництві», – зазначив перший заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко.

 
 

Юрій Ярмощук

11 жовтня, 2018