На Вінниччині померла дівчинка, яку батьки три доби лікували самотужки

Новини Вінниці / На Вінниччині померла дівчинка, яку батьки три доби лікували самотужки

Жахлива пригода сталася в одному з районів нашої області. Однорічна дитина отримали опіки ніг. Сталося це 24 серпня, коли її купали. Її батьки з невідомих причин вирішили не звертатися до лікарів. Протягом трьох днів намагалися самотужки лікувати рани. З кожною годиною стан здоров'я дитини лише погіршувався...

Жахлива пригода сталася в одному з районів нашої області. Майже півторарічна дитина отримали опіки ніжки. Сталося це 24 серпня, коли її купали. Її батьки з невідомих причин вирішили не звертатися до лікарів. Протягом трьох днів намагалися самотужки лікувати рани. З кожною годиною стан здоров'я дитини лише погіршувався. Й це «лікування» тривало, допоки дитині не стало зовсім зле. Лише тоді її повезли у районну лікарню.

А далі сталося найгірше: дівчинка померла. Вже відомо, що від больового шоку. Працівники медичного закладу серед ночі повідомили про це правоохоронців. Ті, відкривши кримінальне провадження за ст. 115 ККУ – умисне вбивство, почали розслідування.

Зрозуміло, статтю можуть змінити. З'ясувати причини й обставини цієї трагедії допоможе низка призначених експертиз. Після їх проведення та слідчих дій й буде надана остаточна правова кваліфікація тому, що сталося. Винних чекатиме покарання. На жаль, життя дитині не повернеш...

Як з'ясував NaПарижі, ця трагедія сталася в Гайсинському районі. Загибла дівчинка виховувалася у благополучній родині. Тамтешні мешканці нічого поганого про цю сім'ю не кажуть. У цій родині виховується ще 2,5-річна дівчинка.   

Юрій Ярмощук

28 серпня, 2018