На Вінниччині поліція розшукала водія авто, який втік з місця ДТП

Новини Вінниці / На Вінниччині поліція розшукала водія авто, який втік з місця ДТП

Вранці 29 квітня рибалки знайшли у Гайсинському районі труп молодого чоловіка. Він лежав на узбіччі дороги між селами Ярмолинці та Степашки. За кілька годин місцева поліція з’ясувала обставини трагедії та розшукала водія автомобіля, який спричинив смертельне ДТП.

Вранці 29 квітня рибалки знайшли у Гайсинському районі труп молодого чоловіка. Він лежав на узбіччі дороги між селами Ярмолинці та Степашки. За кілька годин місцева поліція з’ясувала обставини трагедії та розшукала водія автомобіля, який спричинив смертельне ДТП.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, рибалки знайшли труп біля 6.00. На місці слідчо-оперативна група з’ясувала, що загиблий – 19-річний місцевий мешканець. Пошкодження на його тілі вказували, що вони типові для ДТП.

За 10 км від трупа правоохоронці знайшли автомобіль «Опель Вектра» з невеликими пошкодженнями. Власник залишив машину. Протягом двох годин розшукали і 22-річного водія іномарки.

Чоловік був абсолютно тверезим. Він зізнався, що збив пішохода, злякався, тому залишив авто, а сам втік.  

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту) КК України, що передбачає ув’язнення терміном до 8 років.

Макс Мельник

1 травня, 2019