На Вінниччині покидьок зарізав жінку-підприємця, яка хотіла купити йому продукти

Новини Вінниці / На Вінниччині покидьок зарізав жінку-підприємця, яка хотіла купити йому продукти

Це жахіття сталося у Могилеві-Подільському. Учора удосвіта на вул. Грецькій поблизу парку жителі виявили тіло жінки. Невідомий її зарізав й пограбував. Стало відомо, що загибла є підприємцем, їй було 54 роки.

Це жахіття сталося у Могилеві-Подільському. Учора удосвіта на вул. Грецькій поблизу парку жителі виявили тіло жінки. Невідомий її зарізав й пограбував. Стало відомо, що вбита - місцева мешканка, яка мала власну справу.

Цей злочин вражає своєю жорстокістю й зухвалістю. Виявилося, що 54-річна загибла хотіла допомогти чоловіку, який її затим жорстоко вбив. Десь о десятій вечора вона побачила цього незнайомця біля продуктової крамниці. Зрозумівши, що у нього немає грошей, прагнула щиро йому допомогти – купити продукти. А той, побачивши у її гаманці чималу суму грошей, вирішив скоїти страшний злочин. У темному місці, біля гаражів цей покидьок кілька разів вдарив жінку ножем. Удари виявилися смертельними. Затим він забрав її гроші, телефони та інші речі й утік. Їх, зрозуміло, крім грошей, він розкидав у різних місцях. Для того, щоб заплутати слідчих. А свою одежу зі слідами крові – сховав.

Підозрюваного, 37-річного жителя селища Вендичани, затримали сьогодні, 30 серпня, у Києві. Туди він поїхав відразу після вбивства, намагаючись уникнути покарання. Він зізнався у скоєному. У нього знайшли чималу частину грошей загиблої. 

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, найближчим часом затриманому оголосять про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.6 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

 
 

Юрій Ярмощук

30 серпня, 2018