На Вінниччині після вбивства чоловік пішов «відпочивати» до сусіда

Новини Вінниці / На Вінниччині після вбивства чоловік пішов «відпочивати» до сусіда

Більшість умисних вбивств на Вінниччині відбувається через оковиту. У селі Медвеже Вушко, що біля Вінниці, чоловік завітав зранку до сусіда, аби попросити горілку, а коли той відмовив, спочатку вдарив хазяїна по голові, а потім вбив кухонним ножем.

Більшість умисних вбивств на Вінниччині відбувається через оковиту. У селі Медвеже Вушко, що біля Вінниці, чоловік завітав зранку до сусіда, аби попросити горілки, а коли той відмовив, спочатку вдарив хазяїна по голові, а потім вбив кухонним ножем.

Жахлива подія сталася 20 березня. Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, мертвим 56-річного господаря у власному будинку виявив його родич. В рамках розслідування судово-медичний експерт підтвердив, що смерть чоловіка настала внаслідок ножового поранення шиї.

За кілька годин після заяви до поліції підозрюваний у вчинені злочину був затриманий. Він пиячив у будинку знайомого. Як з’ясували слідчі, селянин зранку шукав горілку. Зайшов до свого однолітка, оскільки був переконаний, що в того є спиртне. Але господар відмовив у проханні. Це й розлютило гостя. Він вдарив хазяїна по голові, а потім ножем поцілив у шию. Поранення виявилося смертельним. Але гостя не бентежили наслідки, він знайшов пляшку і пішов розпивати її до іншого односельця. Під час «відпочинку» його і затримали.

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 115 КК України, що передбачає до 15 років ув’язнення. 

Макс Мельник

21 березня, 2019