На Вінниччині підлітка підозрюють у серії крадіжок

Новини Вінниці / На Вінниччині підлітка підозрюють у серії крадіжок

Оперативники Шаргородського відділення поліції 6 травня затримали 15–річного жителя села Клекотина. До неповнолітнього у правоохоронців безліч «претензій». Хлопця підозрюють щонайменше у двох крадіжках. Причетність його до цих злочинів обґрунтована доками. Перевіряється інформація, чи мав підліток відношення до інших.

Оперативники Шаргородського відділення поліції 6 травня затримали 15–річного жителя села Клекотина. До неповнолітнього у правоохоронців безліч «претензій». Хлопця підозрюють щонайменше у двох крадіжках. Причетність його до цих злочинів обґрунтована доказами. Перевіряється інформація, чи мав підліток відношення до інших.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, підліток раніше неодноразово потрапляв в поле зору поліції. Тепер у поліції мають підстави вважати його причетним до крадіжок грошей з приміщення млину та будинку місцевого жителя. Щодо вчинення аналогічних злочинів на території району, інформація перевіряється.

Не тільки в Шаргородському районі затримали підозрюваного. Співробітники Літинського відділення поліції вважають, що 18-річний місцевий мешканець разом зі спільником викрав ноутбук та особисті речі господарів з їхнього дачного будиночку. Спільника шукають. Речові докази правоохоронці вилучили.

В обох випадках відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення), що передбачає до 6-ти років позбавлення волі.

Макс Мельник

7 травня, 2019