На Вінниччині під час робіт на даху провалився і важко травмувався електромонтер

Новини Вінниці / На Вінниччині під час робіт на даху провалився і важко травмувався електромонтер

У Вінницькій області у с. Осіївка комісія управління Держпраці Вінниччини розслідує причини падіння електромонтера. Відомо, що 29-річний працівник виконував роботи на даху і провалився, ставши на пошкоджений шифер.

У Вінницькій області у с. Осіївка комісія управління Держпраці розслідує причини травмування електромонтера. Відомо, що 29-річний працівник виконував роботи на даху і провалився, ставши на пошкоджений шифер.

Як повідомляють в управлінні, 1 жовтня у с. Осіївка Бершадського району електромонтер з ремонту та обслуговування кабельних ліній ПП ТРК «Кентавр – TV» виконував роботи на даху ферми (складу). Однак, о 16:30 він наступив на пошкоджений шифер і провалився всередину будівлі.

Наразі потерпілого доставили до реанімації, де він перебуває з компресійним переломом шийного грудного поперекового відділу хребта та переломами ребер.

Наказом начальника Управління Держпраці у Вінницькій області створено комісію зі спеціального розслідування для з’ясування обставин і причин настання нещасного випадку з тяжким наслідком.

Ірина Заіковата

4 жовтня, 2019