На Вінниччині перевернувся бензовоз (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині перевернувся бензовоз (ФОТО)

Сьогодні близько 11-ї години на Вінниччині сталася ДТП з бензовозом. На трасі сполученням Житомир – Могилів-Подільський поблизу села Жежелів Козятинського району перевернулася вантажівка DAF із цистерною.

Сьогодні, 1 липня, близько 11-ї години на Вінниччині сталася ДТП з бензовозом. На трасі сполученням Житомир – Могилів-Подільський поблизу села Жежелів Козятинського району перевернулася вантажівка DAF із цистерною.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Вінницької області, причиною аварії стало те, що водій не обрав безпечної швидкості та не врахував дорожню обстановку.

Окрім патрульних, на місце події прибули також рятувальники. Цистерна вціліла, розгерметизації не відбулось. Сам водій також на постраждав. Прибувши на місце події, поліцейські склали на водія протокол за 124 статтею КУпАП «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів».  

Фото із соцмереж

Новини Вінниці / На Вінниччині перевернувся бензовоз (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині перевернувся бензовоз (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині перевернувся бензовоз (ФОТО)
Софія Копач

1 липня, 2019