На Вінниччині пенсіонерку госпіталізовано до реанімації. В її побитті підозрюють племінника

Новини Вінниці / На Вінниччині пенсіонерку госпіталізовано до реанімації. В її побитті підозрюють племінника

Ввечері 18 квітня до Шаргородської рай лікарні у вкрай важкому стані була доставлена 87-річна місцева мешканка. Жінку госпіталізовано до реанімаційного відділення. Протягом кількох годин шаргородські правоохоронці з’ясували, що до побиття бабусі причетний її родич. Невдовзі чоловіка затримали.

Ввечері 18 квітня до Шаргородської райлікарні у вкрай важкому стані була доставлена 87-річна місцева мешканка. Жінку госпіталізовано до реанімаційного відділення. Протягом кількох годин шаргородські правоохоронці з’ясували, що до побиття бабусі причетний її родич. Невдовзі чоловіка затримали.  

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, у пенсіонерки тяжкі травми голови та тулуба. Лікування ускладнено тим, що через вік організм жінки ослаблений.

Коли з лікарні поліції повідомили про побиття пенсіонерки, підозри впали на її племінника. Правоохоронці з’ясували, що між літньою жінкою і 48-річним жителем с. Грелівка Шаргородського району виник звичайний побутовий конфлікт. Чоловік розумів, що сильніший, тому, не вагаючись, почав це доводити. Він наніс кілька ударів по голові і тулубу старенької.   

Слідче відділення поліції відкрило кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає позбавлення волі на строк до 8 років. Чоловіка затримано.

Макс Мельник

19 квітня, 2019