На Вінниччині пенсіонерка найняла кілера, щоб вбити сина

Новини Вінниці / На Вінниччині пенсіонерка найняла кілера, щоб вбити сина

Стали відомі результати розслідування жахливого злочину, що був скоєний цього року в селі Черепашинці на Калинівщині. 76-річна мешканка згаданого села вирішила вкоротити життя власному синові. Для цього у січні цього року домовилась з односельцем, що той вб'є його за винагороду в 10 тис. грн.

Стали відомі результати розслідування жахливого злочину, що був скоєний цього року в селі Черепашинці на Калинівщині. 76-річна місцева мешканка вирішила вкоротити життя власному синові. Для цього у січні цього року вона домовилась з односельцем, що той вб'є його за винагороду в 10 тис. грн.

Майбутній вбивця знайшов собі помічника, якому пообіцяв частину цієї суми – 3 тис. грн. Разом вони детально спланували злочин. Вбивати селянина вирішили палицею та сокирою. Розподілили й «обов'язки». Один з них, сховавшись на подвір'ї майбутньої жертви, чекав, коли син замовниці кривавого злочину повернеться додому й мав його вбити, інший залишився на вулиці стежити за «обстановкою».

Селянин, якому залишилося жити кілька хвилин, нічого не підозрюючи, зайшов на власне подвір'я. За мить вбивця почав бити його палицею по голові. А коли той, втративши свідомість, впав, кілер взяв у руки сокиру та наніс страшні удари. Потерпілий помер на місці. А вбивці, переконавшись, що той мертвий, утекли.

Згодом правоохоронці затримали підозрюваних у скоєнні цього вбивства. Їм інкримінують п.12 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ. Як повідомила прес-служба Вінницького міського суду, днями підозрюваним обрано запобіжний захід – тримання під вартою на 2 місяці. У ході судового засідання вони зізналися у скоєному. Слідчі дії тривають.