На Вінниччині озброєний ножем односелець пограбував пенсіонерку в її ж будинку: відібрав навіть харчі

Новини Вінниці / На Вінниччині озброєний ножем односелець пограбував пенсіонерку в її ж будинку: відібрав навіть харчі

У Джулинці Бершадського на Вінниччині озброєний ножем нападник через незачинені двері ввечері увійшов до будинку 67-річної пенсіонерки, побив її та пограбував. Відібрав не лише гроші, а й продукти. Підозрюваного у злочині наразі затримано, йому «світить» до 15 років ув’язнення.

У Джулинці Бершадського району на Вінниччині озброєний ножем нападник через незачинені двері ввечері увійшов до будинку 67-річної пенсіонерки, побив її та пограбував. Відібрав не лише гроші, а й продукти. Підозрюваного у злочині наразі затримано, йому «світить» до 15 років ув’язнення.    

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області близько 5 години ранку 4 червня на спецлінію 102 надійшло повідомлення від жительки села Джулинка про те, що  у власному помешканні на неї напав чоловік. За словами потерплої, близько 20.00 години зловмисник увійшов до її будинку через незамкнені вхідні двері. Застосувавши фізичну силу, він побив жінку та наніс їй ножові поранення. Потерпіла віддала нападнику 7000 гривень та продукти харчування.

За словами начальника Бершадського відділу поліції В’ячеслава Лялюцького, через кілька годин пошуків працівники поліції затримали зловмисника у його помешканні. Ним виявився раніше судимий 23-річний місцевий житель.

«Як з’ясувалося, після вчинення злочину, молодик мав намір втекти у Умані Черкаської області. По допомогу він звернувся до свого знайомого, який має власний автомобіль. Дорогою молодик згадав, що забув паспорт і повернувся додому. Там на нього вже чекали працівники поліції. Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Слідчим відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). За таке правопорушення передбачено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна», - йдеться у повідомленні поліції.