На Вінниччині орудував серійний крадій

Новини Вінниці / На Вінниччині орудував серійний крадій

Протягом кількох останніх місяців невідомий вночі обкрадав продуктові магазини в селах довкола Вінниці – забирав продукти та гроші з каси. Упіймати ймовірного серійного крадія допомогли «сліди», які він залишив на місці злочину. Затримали його кілька днів тому. Підозрюваним виявився раніше судимий за крадіжки та грабежі 28-річний мешканець села Сосонка, що неподалік Вінниці. У поліцію вважають, що затриманий скоїв чотири крадіжки, останню з яких – 1 жовтня. Поцуплене він сховав у надійному місці – у лісопосадці. Дещо залишив на зберігання в оселі свого приятеля. У ході розслідування цей чоловік зізнався у скоєному. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). За цією статтею чоловіка можуть відправити на 6 років у місця позбавлення волі.

Протягом кількох останніх місяців невідомий вночі обкрадав продуктові магазини в селах довкола Вінниці – забирав продукти та гроші з каси. Упіймати ймовірного серійного крадія допомогли «сліди», які він залишив на місці злочину. Затримали його кілька днів тому. Підозрюваним виявився раніше судимий за крадіжки та грабежі 28-річний мешканець села Сосонка, що неподалік Вінниці.

У поліцію вважають, що затриманий скоїв чотири крадіжки, останню з яких – 1 жовтня. Поцуплене він сховав у надійному місці – у лісопосадці. Дещо залишив на зберігання в оселі свого приятеля.

У ході розслідування цей чоловік зізнався у скоєному. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). За цією статтею чоловіка можуть відправити на 6 років у місця позбавлення волі.
 

Юрій Ярмощук

11 жовтня, 2018