На Вінниччині організовують медичний табір не для медиків

Новини Вінниці / На Вінниччині організовують медичний табір не для медиків

На Вінниччині чотири дні буде тривати «MedCamp». Організовуютьтабір молодіжні організації з 28 червня – 1 липня 2018р. в селі Бохоники, що у Вінницькому районі. Учасників проекту навчатимуть легко і доступно висвітлити важливі і незрозумілі питання з області медицини, для людей, які не мають прямого відношеннядо цієї сфери. В ролі спікерів виступатимуть спеціалісти з різних сфер медицини, включаючи правову.

На Вінниччині чотири дні буде тривати «MedCamp». Молодіжні організації збирають табір з 28 червня по 1 липня 2018 року в селі Бохоники, що у Вінницькому районі. Учасників проекту навчатимуть легко і доступно висвітлити важливі і незрозумілі питання з області медицини. Курс спрямовано для людей, які не мають прямого відношеннядо цієї сфери. В ролі спікерів виступатимуть спеціалісти з різних сфер медицини, включаючи правову.

Під часу «MedCamp» навчатимуть надавати першу медичну допомогу, проводитимуть воркшопи, де розвіють основні медичні міфи. В ході лекцій тренери роз’яснюватимуть, що таке crowd-management та його мету. Крім того спікери розповідатимуть про основи профілактики захворювань.

Організаторами табору виступають провідні молодіжні організації Вінниччини, а саме: ВМГО "Фундація Регіональних Ініціатив", ГО "Студентське Братство Вінниччини" та ГО "UkrainianMedicalStudentsAssociation". Для участі у таборі бажаючим потрібно зареєструватися: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBOqnW2aAPYx3t3GfcCHyZtiW_nAl6mH5RtvpsZQa2yyrDEw/viewform