На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими

Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими

Останнім часом Вінниччина не обділена увагою «столичних» політиків, візити яких стають все частішими. На відміну від «скромних» зустрічей окремих лідерів партій з майбутнім електоратом, побачити Олега Ляшка, який відвідав Немирів в рамках робочої поїздки до регіону, прийшли сотні місцевих жителів, як то кажуть, від малих до старих. Одні прийшли послухати, що скаже майбутній кандидат в президенти, інші зробити селфі на пам'ять. Політик нікому не відмовляв.

Останнім часом Вінниччина не обділена увагою «столичних» політиків, візити яких стають все частішими. На відміну від «скромних» зустрічей окремих лідерів партій з майбутнім електоратом, побачити Олега Ляшка, який відвідав Немирів в рамках робочої поїздки до регіону, прийшли сотні місцевих жителів, як то кажуть, від малих до старих. Одні прийшли послухати, що скаже майбутній кандидат в президенти, інші зробити селфі на пам'ять. Політик нікому не відмовляв.

Лідер Радикальної партії відвідав Немирівську школу №1, де активно ведеться реконструкція навчального закладу, який 10 листопада відзначив своє 80-річчя. А, зважаючи на поважний вік, капремонту будівля потребувала вже не перший рік.

«В листопаді минулого року ми розпочали реконструкцію нашого навчального закладу. Було замінено усі вікна, утеплено фасад, замінено дах. До 1 вересня здійснено ремонт класів для першокласників. Нещодавно відкрили спортивний майданчик із штучним покриттям, який побудований за кошти Немирівської міської ради (1 344 тис. грн.), ще очікуємо дотації з держави.  До кінця цього року, якщо погода сприятиме ми закінчмо утеплення фасаду, а далі перейдемо до внутрішніх робіт. Ще потрібно замінити електрику і систему опалення, ремонт у туалетах та інших класах», - розповіла Наталія Безп'ятчук.

Лідер РПЛ переконаний, що інвестиції в освіту, це той шлях, який зробить нашу країну успішною. Адже саме молодь в майбутньому розвиватиме Україну.

«Сьогодні катастрофа для батьків дати дитині 20 гривень на обід. Держава має годувати дітей від дитячого садочку до школи, щоб вони виростали здоровими, щоб не падали без свідомості на уроках фізкультури. Потрібно, щоб м'ясо з борщем, стаканчик молочка, ложечку меду бачили не раз у рік, а кожен день,тоді буде здорова нація. Майбутнє нашої країни в інвестиціях інтелекту підростаючого покоління. Збільшення заробітних плат, інвестиції в економіку, ось те, що дасть майбутнє нашій країні, щоб ця дітвора не виїздила по закордонах», - заявив Олег Ляшко.

Політик зазначає, що потрібно навести лад в профтехосвіті. За його словами, фінансування ПТУ та училищ не під силу місцевим бюджетам. А тому, аби не забирати у дітей можливість здобути професію, яка годувала їх та їхні родини, держава знову має фінансувати ці заклади.

«В училищах, ПТУ в основному навчаються діти-сироти, діти з малозабезпечених сімей, з багатодітних сімей.Мільйони українських дітей народилися в сім’ях медиків, вчителів, селян. Вони не мають можливості навчатися за кордоном, вони повинні мати майбутнє в Україні і тут здобувати професії. Тому я відновлю державне фінансування професійно-технічної освіти», - сказав політик.

 Поки, усе обіцяне немирівчанам лише у планах Олега Ляшка. Чи здійснить усе задумане політик і чи повірили йому місцеві, побачимо згодом. А сьогодні можна точно сказати, що жінки, які прийшли на зустріч з політиком, були задоволенні. Із неї вони пішли із червоними трояндами, які їм дарував лідер Радикальної партії.

Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими Новини Вінниці / На Вінниччині Олег Ляшко розповів рецепт, як зробити українських дітей здоровими
Саша Григоровська

16 листопада, 2018