На Вінниччині неподалік кар'єру зник дворічний малюк

Новини Вінниці / На Вінниччині неподалік кар'єру зник дворічний малюк

Учора неподалік гранітного кар'єру, що у Гнівані, зник дворічний малюк. Дідусь взяв його з собою на пасовисько, щоб разом забрати звідти їх корову...

Учора неподалік гранітного кар'єру, що у Гнівані, зник дворічний малюк. Дідусь взяв його з собою на пасовисько, щоб разом забрати звідти їх корову. Малий зник раптово – у той момент чоловік відв'язував їх годувальницю. Коли ж повернувся, то дитини не було.

Не було його й поблизу. Схвильований дідусь, не знайшовши маленького онука, зателефонував своїй доньці – мамі дитини. Та звернулася по допомогу до поліції. Це було майже о пів на восьму вечора.

До пошуку дитини долучилися працівники поліції та громада. Люди понад годину шукали зниклого на території кар'єру та довкола нього. Але пошук не приносив результату.

Раптом на лінію 102 надійшло повідомлення від чергової залізничного переїзду. Вона побачила, що біля паркану сидить малюк й плаче. Жінка завела його у будинок й напоїла теплим чаєм, разом з тим повідомила правоохоронців про маленького «мандрівника». Це був той хлопчик, якого шукали...

   
 

Юрій Ярмощук

5 жовтня, 2018