На Вінниччині мотоцикліст влетів у дерево й загинув на місці

Новини Вінниці / На Вінниччині мотоцикліст влетів у дерево й загинув на місці

У середу, 3 квітня, у Козятині сталася смертельне ДТП. Водій мотоцикла «Bird» влетів у дерево, від отриманих травм потерпілий помер на місці.  Як повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Вінницькій області попередньо аварія сталася через те, що 34-річний житель Козятина, який кермував двоколісним, не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя дороги та зіткнувся з деревом

У середу, 3 квітня, в Козятині сталася смертельна ДТП. Водій мотоцикла «Bird» влетів у дерево, від отриманих травм потерпілий помер на місці.  Як повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Вінницькій області, попередньо аварія сталася через те, що 34-річний житель Козятина, який кермував двоколісним, не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя дороги та зіткнувся з деревом.

«Обставини аварії з’ясовуються в рамках відкритого  кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого)», - повідомили у поліції.

Фото із сайту поліції.