На Вінниччині масово виявляють автівки з підробленими документами

Новини Вінниці / На Вінниччині масово виявляють автівки з підробленими документами

Протягом однієї зміни патрульні у Вінницькій області виявили три факти ймовірної підробки реєстраційних документів. І не тільки в обласному центрі.

Протягом однієї зміни патрульні у Вінницькій області виявили три факти ймовірної підробки реєстраційних документів. І не тільки в обласному центрі.

Як зазначають у пресслужбі патрульної поліції Вінниччини, під час несення служби на стаціонарному посту "Махнівка" 28 листопада патрульні поліцейські помітили автомобіль Audi A4, що рухався з порушенням правил дорожнього руху. Інспектори зупинили автомобіль.

Перевіряючи реєстраційні документи на транспортний засіб, патрульні виявили ознаки підробки, оскільки номер кузова не збігався з номером у свідоцтві про реєстрацію. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Патрульні ж винесли на порушника постанову за ч. 5 ст. 121 КУпАП (невикористання ременів безпеки).

Цього ж дня у Вінниці на вулиці Гоголя поліцейські зупинили автомобіль Renault Megane, а також автомобіль BMW 525 - на вулиці В'ячеслава Чорновола. Номери кузовів транспортних засобів не співпадали з наявними базами даних.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин справи.

Три випадки за день – така щільність вважається занадто великою. Можна припустити, що це випадковість чи справді підробок побільшало…

Макс Мельник

29 листопада, 2019