На Вінниччині люди перекрили дві дороги вимагаючи компенсації за техніку, яка погоріла через перепади напруги

Новини Вінниці / На Вінниччині люди перекрили дві дороги вимагаючи компенсації за техніку, яка погоріла через перепади напруги

Сьогодні, 21 червня, на Вінниччині у Жмеринському районі люди перекрили одразу дві дороги: в напрямок Бару та Могилів-Подільського. До тридцяти осіб із міста Жмеринка та району в такий спосіб вимагають компенсації за техніку, яка погоріла через перепади напруги.

Сьогодні, 21 червня, у Жмеринському районі люди перекрили одразу дві дороги - з Вінниці в напрямку Бару та Могилів-Подільського. Біля перехрестя. До тридцяти осіб із міста Жмеринка та району в такий спосіб вимагають компенсації за техніку, яка погоріла через перепади напруги.

Активісти скаржаться на часті відключення електроенергії "Жмеринськими електричними мережами". Без світла район залишають не через погодні умови. Причини мають нібито штучне походження. В останнє через перепади напруги в людей погоріло чимало техніки. Однак на звернення постраждалих ніхто не зважає, тому вони вдалися до кардинальних дій.

Як повідомили NaПарижі в місцевій райдержадміністрації, автошляхи були заблоковані більше 20 хвилин. До активістів виїхав на перемовини голова РДА Олег Легеза, в 11.45 рух автотранспорту по дорогам, на яких люди влаштували акцію було відновлено.