На Вінниччині легковик, у якому перебувало п’ятеро молодих чоловіків, влетів у дерево

Новини Вінниці / На Вінниччині легковик, у якому перебувало п’ятеро молодих чоловіків, влетів у дерево

Група молодих подолян уночі кудись їхали на легковику, але усі потрапили у лікарню. Сталася ця пригода у селищі Липовець: вулицею Святопокровською близько 4-ї ранку мчав автомобіль «ВАЗ 2104». За його кермом сидів 24-річний мешканець села Зозів.

Група молодих подолян уночі кудись їхали на легковику, але усі потрапили у лікарню. Сталася ця пригода учора у селищі Липовець: вулицею Святопокровською близько 4-ї ранку мчав автомобіль «ВАЗ 2104». За його кермом сидів 24-річний мешканець села Зозів. У салоні знаходилися четверо його супутників віком від 19 до 27 років. Раптом легковик злетів з дороги й врізався у дерево. Дивом ніхто не загинув. 

За попередньою версією, водій ніби сів за кермо нетверезий. Нині слідчі з’ясовують обставини цієї аварії: чи то він перевищив швидкість чи щось сталося зі старим автомобілем тощо.
Усі п’ятеро наших земляків потрапили у хірургічне відділення районної лікарні. Їх стан здоров’я – задовільний.

Якщо в суді буде доведено, що винуватцем аварії є водій ВАЗу, то йому загрожує до 3 років обмеження волі й позбавлення водійських прав. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини,  кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).
 

Юрій Ярмощук

6 серпня, 2018