На Вінниччині хлопчик втік з дому та ховався у сіннику

Новини Вінниці / На Вінниччині хлопчик втік з дому та ховався у сіннику

Коли неповнолітній житель вінницької області посварився з мамою, він нічого кращоно не вигадав, як втекти з дому. Знайшли підлітка через день після зникнення.

Коли неповнолітній житель вінницької області посварився з мамою, він нічого кращого не вигадав, як втекти з дому. Знайшли підлітка через день після зникнення.

Як розповіли в ГУНП у Вінницькій області, надійшло повідомлення, що у Козятинському районі з дому втік 13-річний хлопчик, житель Блажіївки Владислав Джерук —  учень 7-го класу Дубовомахаринецької школи. На пошуки маленького втікача Владислава залучили поліцію, актив села та всіх родичів.

Знайшли підліток майже через добу в сіннику на сусідському подвір’ї. Як пояснив сам хлопчик, напередодні він посварився зі своєю матір’ю. Він чув і бачив, що його шукають, але спеціально сидів у «схованці». Коли хлопчик помітив, що навколо нікого немає, вийшов із підпертого сіновалу, де його помітила бабуся.

Місцеві поліцейські кажуть, що Владик зростає у багатодітній сім’ї, батьківської опіки на жаль не відчуває, оскільки мати виховує дітей сама та несе увесь тягар побуту на собі, хоч і з усіх сил старається, не може забезпечити дітей всім тим, що мають більш забезпечені однолітки.

Правоохоронці запропонували у межах своєї компетенції надання допомоги сім’ї хлопчика у вирішенні проблем, а сім’я одного з працівників поліції подарувала дві пари кросівок йому і одну - його сестрі.