На Вінниччині «КамАЗ» звалився у відстійник: авто опинилося повністю під водою, водій загинув (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині «КамАЗ» звалився у відстійник: авто опинилося повністю під водою, водій загинув (ФОТО)

Нещастя трапилось цієї ночі біля Гайсина. У відстійник з’їхав вантажний автомобіль «КамАЗ». З води видно тільки колеса авто. Наразі на місці події працюють рятувальники. Водій вантажівки загинув.

Нещастя трапилось цієї ночі біля Гайсина. У відстійник з’їхав вантажний автомобіль «КамАЗ». З води видно тільки колеса авто. Наразі на місці події працюють рятувальники. Водій вантажівки загинув.    

«25 жовтня, о 9:21 на пункт зв'язку ДПРЧ-10 м. Гайсин надійшло повідомлення про те, що впав у відстійник вантажний автомобіль "Камаз". По прибуттю бійці ДСНС з'ясували, що пригода сталась о 3:00. В кабіні автомобіля знаходився водій. На місці події працює група водолазно-рятувальних робіт. Бережіть себе та своїх близьких», - написав у соцмережі начальник ГУ ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук.

Наразі на місці події працюють водолази. Але щоб дістати вантажівку, воду, кажуть рятувальники, доведеться відкачувати.

Фото ГУ ДСНС у Вінницькій області

Новини Вінниці / На Вінниччині «КамАЗ» звалився у відстійник: авто опинилося повністю під водою, водій загинув (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині «КамАЗ» звалився у відстійник: авто опинилося повністю під водою, водій загинув (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині «КамАЗ» звалився у відстійник: авто опинилося повністю під водою, водій загинув (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині «КамАЗ» звалився у відстійник: авто опинилося повністю під водою, водій загинув (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині «КамАЗ» звалився у відстійник: авто опинилося повністю під водою, водій загинув (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині «КамАЗ» звалився у відстійник: авто опинилося повністю під водою, водій загинув (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині «КамАЗ» звалився у відстійник: авто опинилося повністю під водою, водій загинув (ФОТО)