На Вінниччині горіла багатоповерхівка. Рятувальники евакуювали 15 людей

Новини Вінниці / На Вінниччині горіла багатоповерхівка. Рятувальники евакуювали 15 людей

На Вінниччині, а саме у м. Хмільник посеред дня сталась пожежа в одній з квартир дев’ятиповерхового будинку. На щастя рятувальники швидко прибули на місце події, та евакуювавши 15 людей, які були на той час в будинку, не дали розповсюдитись вогню на сусідні квартири.

На Вінниччині, а саме у Хмільнику, посеред дня сталась пожежа в одній з квартир дев’ятиповерхового будинку. На щастя рятувальники швидко прибули на місце події та, евакуювавши 15 людей, які були на той час в будинку, не дали розповсюдитись вогню на сусідні квартири.

Як повідомили в ДСНС у Вінницькій області, 11 серпня о 08:01 надійшло повідомлення про пожежу у м. Хмільник на вул. Монастирській. Як стало відомо, зайнялось в одній із квартир на 6 поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку.

Прибувши на місце виклику, одночасно із приборканням полум'я рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №9 здійснили евакуацію 15 мешканців будинку.

Вже о 08:20 пожежу було локалізовано, а о 08:24 ліквідовано.

Інформацію про ймовірну причину пожежі наразі не оголошують. Її встановлюють фахівці.

Відомо, що до боротьби із вогнем від ДСНС залучалося 10 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Рятувальники запобігли поширенню вогню на сусідні квартири.

Ірина Заіковата

12 серпня, 2019