На Вінниччині екоінспектори виявили чимале стихійне сміттєзвалище й підрахували спричинені довкіллю збитки

Новини Вінниці / На Вінниччині екоінспектори виявили чимале стихійне сміттєзвалище й підрахували спричинені довкіллю збитки

Це стихійне сміттєзвалище екоінспектори виявили біля села Медвідка, що у Вінницькому районі. На ділянці землі площею близько 1 тис. кв. метрів лежали купи сміття – поліетиленові та скляні пляшки, побутові відходи тощо. Словом, мальовничий куточок на околиці села був перетворений на смітник.

Це стихійне сміттєзвалище екоінспектори виявили біля села Медвідка, що у Вінницькому районі. На ділянці землі площею близько 1 тис. кв. метрів лежали купи сміття – поліетиленові та скляні пляшки, побутові відходи тощо. Словом, мальовничий куточок на околиці села був перетворений на справжній смітник.

Хто це зробив – з'ясовуватиме поліція. Матеріали справи екоінспектори передали до Вінницького районного відділення поліції. Правоохоронці мають відкрити кримінальне провадження, провести розслідування. 

Спричинені довкіллю збитки склали 54,4 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Вінницькій області. Чи знайдуть того, хто відшкодовуватиме їх, - наразі невідомо.
 

Юрій Ярмощук

14 вересня, 2018