На Вінниччині для однієї з лікарень області придбали 21 принтер

Новини Вінниці / На Вінниччині для однієї з лікарень області придбали 21 принтер

На Вінниччині продовжують обладнувати лікарні цифровою технікою, для швидкісного обслуговування пацієнтів. Так, у місті Жмеринка за кошти міського бюджету для лікарів району придбали 21 багатофункціональний пристрій.

На Вінниччині продовжують обладнувати лікарні цифровою технікою для швидкісного обслуговування пацієнтів. Так, у місті Жмеринка за кошти міського бюджету для лікарів району придбали 21 багатофункціональний пристрій.

Як повідомили на сайті ЖмеринкаCity, 18 липня рішенням виконавчого комітету Жмеринської міської ради було затверджено акти з приймання-передачі багатофункціональних пристроїв для лікарів Жмеринщини.

Для медиків центральної районної лікарні передали 15 багатофункціональних пристроїв (принтер/ксерокс/сканер). Ще 6 пристроїв дістались фахівцям Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Відомо, що це не перший факт передачі техніки за кошти міського бюджету. Для лікарів було придбано 16 ноутбуків та спеціального медичного програмного забезпечення для Центру ПМСД та 15 ноутбуків для ЦРЛ.