На Вінниччині дівчинка залишила рідним записку й пропала

Новини Вінниці / На Вінниччині дівчинка залишила рідним записку й пропала

Відразу заспокоїмо, що ця пригода закінчилася добре. Зниклу 11-річну мешканку Вінниччини знайшли здоровою й неушкодженою. Її рідні почали бити на сполах позавчора, оскільки вона раптом пропала. За якийсь час в оселі знайшли її записку, у якій та повідомила, що ніби поїхала до приятельки.

Відразу заспокоїмо, що ця пригода закінчилася добре. Зниклу 11-річну мешканку Вінниччини знайшли здоровою й неушкодженою. 

Її рідні почали бити на сполах позавчора, оскільки вона раптом пропала. За якийсь час в оселі знайшли її записку, у якій та повідомила, що ніби на кілька днів поїхала до приятельки. 

Додзвонитися до зниклої доньки її батько не міг, бо мобільного телефону в неї не було. Він пішов у поліцію та написав заяву. Як зазвичай відбувається при зникненні дітей, малу почали скрізь шукати, долучивши до цього чимало правоохоронців. На щастя, пошук швидко приніс результат. 

З'ясувалося, ця дівчинка гостювала у своєї подруги в Тульчині. Там її правоохоронці учора серед ночі й знайшли. Рідним вона нічого не сказала про свої плани, бо, звісно, знала, що ті її одну нікуди не відпустять...

Як повідомляв NaПарижі, з початку цього року до поліції Вінниччини надійшло понад 160 заяв щодо зникнення на території нашої області дітей та підлітків. 


 

Юрій Ярмощук

11 серпня, 2018