На Вінниччині дерева накоїли лиха, один селянин загинув

Новини Вінниці / На Вінниччині дерева накоїли лиха, один селянин загинув

Негода, що вирувала на Вінниччині протягом кількох останніх днів, додала клопоту її мешканцям, а рятувальникам роботи. Особливо «відзначилися» дерева, що падали через пориви сильного вітру. Їх неодноразово довелося прибирати бійцям ДСНС, зокрема, з автомобільних доріг. Утім, не лише з доріг.

Негода, що вирувала на Вінниччині протягом кількох останніх днів, додала клопоту її мешканцям, а рятувальникам роботи. Особливо «відзначилися» дерева, що падали через пориви сильного вітру. Їх неодноразово довелося прибирати бійцям ДСНС, зокрема, з автомобільних доріг. Утім, не лише з доріг. Учора вранці на вул. Горького у Немирові вітер повалив ялину, яка впала прямо на дах житлового будинку. Схоже сталося й в селі  Вербка, що в Чечельницькому районі. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

А у селі Сулківка, що в Хмільницькому районі, учора внаслідок падіння дерева загинув 57-річний чоловік. Про це повідомив інтернет-ресурс  Вiнниця.info. Загиблий місцевий мешканець ніби хотів зрізати це дерево, але раптом воно впало на нього. Обставини цієї фатальної пригоди з'ясовуватимуть правоохоронці.

Нагадаємо, що позавчора серед дня на Літинщині блискавка вбила селянина, який пас худобу.


 

Юрій Ярмощук

19 червня, 2018