На Вінниччині чиновник райради попався п’яним за кермом та побив iPhone свідку, який знімав все на телефон

Новини Вінниці / На Вінниччині чиновник райради попався п’яним за кермом та побив iPhone свідку, який знімав все на телефон

У Бару, що на Вінниччині чиновник районної ради після застілля в одному із кафе, влаштував п’яну їзду по місту. Свідомі містяни, які бачили як керуючий справами виконавчого апарату барської районної ради Юрій Козловський вживав алкоголь, а потім нехтуючи законом сів за кермо автомобіля, одразу зателефонували у поліцію.

У Бару, що на Вінниччині, чиновник районної ради після застілля в одному із кафе, влаштував п’яну їзду по місту. Свідомі містяни, які бачили як керуючий справами виконавчого апарату Барської райради Юрій Козловський вживав алкоголь, а потім, нехтуючи законом, сів за кермо автомобіля, одразу зателефонували у поліцію.

Як стало відомо NaПарижі, посадовця напідпитку правоохоронці зупинили на вулиці Каштановій у п’ятницю, 25 травня. Однак Ю. Козловський пройти тест на вміст алкоголю відмовився. До того ж водій вів себе агресивно, ображав поліцейських, а також лаявся в сторону голови місцевої райдержадміністрації, адже, на його думку, «це він замовив» чиновника райради.

Що саме мав на увазі керуючий справами невідомо, адже керувати автомобілем в стані алкогольного сп’яніння ніхто його не вмовляв і порушувати закон також.  Крім того, чиновник висловлювався нецензурною мовою, а свідку події, який фільмував на телефон весь «виступ» п’ятого посадовця, побив iPhone 7. Вирвав з рук гаджет вирвав і кинув об землю.

Перебуваючи у нетверезому стані, водій  здійснив непокору, як результат - чиновника було доставлено до місцевого відділення поліції. Загалом за один день на керуючого справами виконавчого апарату Барської районної ради Юрія Козловського, який у свій час був депутатом від партії «Батьківщина», складено кілька адмінпротоколів, зокрема за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) і за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).