На Вінниччині чоловік започаткував власний бізнес за допомогою центру зайнятості і почав виготовляти кондитерські вироби

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік започаткував власний бізнес за допомогою центру зайнятості і почав виготовляти кондитерські вироби

Олександр Миронюк з Гайсина, як і чимало вінничан був у пошуках роботи. За допомогою звернувся до центру зайнятості. Однак вирішив не працювати «на когось», а започаткувати власний бізнес. Сферою діяльності чоловік обрав виробництво кондитерських виробів. Як повідомили в прес-службі центру зайнятості на сьогодні на його невеличкому підприємстві створено п’ять робочих місць.

Олександр Миронюк з Гайсина, як і чимало вінничан, перебував у пошуках роботи. За допомогою звернувся до центру зайнятості. Однак вирішив не працювати «на когось», а започаткувати власний бізнес. Сферою діяльності чоловік обрав виробництво кондитерських виробів. Як повідомили в прес-службі центру зайнятості, на сьогодні на його невеличкому підприємстві створено п’ять робочих місць.

«До Гайсинської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості Олександр звернувся за допомогою у пошуку роботи у вересні 2018 року. Серед послуг, які запропонували, чоловіка зацікавила можливість отримати одноразову допомогу для започаткування підприємницької діяльності. Захистив бізнес-план в центрі зайнятості отримав одноразову виплату допомоги по безробіттю. Він взяв в оренду кондитерський цех на колишньому заводі продовольчих товарів та розпочав виробництво смаколиків для дітей та дорослих. І уже співпрацює з Гайсинською районною філією Вінницького ОЦЗ в якості роботодавця», - розповіли у прес-службі центру зайнятості.

До речі, минулого року на Вінниччині 30 АТОвців отримали допомогу по безробіттю одноразово для відкриття власної справи.

 «Протягом 2018 року послугами Вінницької обласної служби зайнятості скористались 1717 демобілізованих військових, які брали участь в антитерористичній операції, з них 463 були працевлаштовані за сприяння служби зайнятості», –повідомила директор Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська.

Фото ВОЦЗ.