На Вінниччині чоловік, який «вийшов» за «законом Савченко» підрізав товариша по чарці

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік, який «вийшов» за «законом Савченко» підрізав товариша по чарці

У Крижопільському районі застілля завершилося кривавою різаниною. Під час застілля між двома чоловіками 47-ми і 23-х років виникла суперечка, в результаті якої старший товариш по чарці наніс декілька ножових поранень молодшому. Потерпілому, який родом із села Висока Гребля, пощастило вижити. З колотими ранами грудної клітки та попереку його госпіталізовано до хірургічного відділення Крижопільської лікарні.

У Крижопільському районі застілля завершилося кривавою різаниною. Під час застілля між двома чоловіками 47-ми і 23-х років виникла суперечка, в результаті якої старший товариш по чарці наніс кілька ножових поранень молодшому. Потерпілому, який родом із села Висока Гребля, пощастило вижити. З колотими ранами грудної клітки та попереку його госпіталізовано до хірургічного відділення Крижопільської лікарні.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції області, підозрюваного у нанесені ножових поранень затримали в будинку потерпілого. Хоча сам він - житель сусіднього села. Свою причетність до правопорушення чоловік, який два роки тому за «законом Савченко» звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за  умисне вбивство, не заперечував. На його одязі криміналісти виявили сліди крові.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі. Нині чоловік затриманий.

Саша Григоровська

15 березня, 2019