На Вінниччині через спалювання сухої трави загорілася СТО

Новини Вінниці / На Вінниччині через спалювання сухої трави загорілася СТО

Сьогодні, 3 квітня, у селі Лука Мелешківська через спалювання сухої трави загорілася СТО. Адже полум’я перекинулося на будівлю, яка знаходилася неподалік підпаленого сухостою.

Сьогодні, 3 квітня, у селі Лука-Мелешківська, що поруч з Вінницею, через спалювання сухої трави загорілася СТО. Адже полум’я перекинулося на будівлю, яка знаходилася неподалік підпаленого сухостою.

Як повідомили у прес-службі ГУ ДСНС Вінницької області, повідомлення про загоряння сухої трави поблизу електропідстанції біля с.Лука Мелешківська Вінницького району до Служби порятунку надійшло о 14:54.

«Утворилася загроза перекидання полум'я на територію об'єкту. До місця пожежі було напраленно 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Бійці ДСНС на місці події з'ясували, що вогонь поширився на окремо розташовану будівлю (попередньо СТО). Вогонь локалізовано, триває ліквідація пожежі», - йдеться у повідомленні прес-службі ГУ ДСНС Вінницької області  на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, за минулу добу на території Вінниччини сталося 24 пожежі в екосистемах. Внаслідок пожеж вогнем було знищено близько 20 га сухої рослинності. Випадки займань зареєстровані у Тиврівському, Немирівському, Томашпільському, Барському, Козятинському, Калинівському, Погребищенському, Липовецькому та Могилів-Подільському районах області. До ліквідації даних пожеж від ДСНС залучалося 73 чоловіки особового складу та 24 одиниці спецтехніки.

У ГУ ДСНС України у Вінницькій області закликають вінничан дотримуйтеся правил пожежної безпеки та не спричиняйте пожеж в природних екосистемах.

«Заборонено випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, а також кидати недопалки та сірники на суху трав’янисту підстилку», - зазначили у прес-службі.

Фото із сторінки Вікторії Микитюк із сторінки Facebook.

 

 

Новини Вінниці / На Вінниччині через спалювання сухої трави загорілася СТО Новини Вінниці / На Вінниччині через спалювання сухої трави загорілася СТО Новини Вінниці / На Вінниччині через спалювання сухої трави загорілася СТО