На Вінниччині через негоду частково обмежили рух фур

Новини Вінниці / На Вінниччині через негоду частково обмежили рух фур

Через снігопади частково обмежили рух для вантажівок на автодороги М-21 на дорозі М-21 "Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський" (через Вінницю). Про це повідомили прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

Через снігопади частково обмежили рух для вантажівок на автодорозі М-21 "Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський" (через Вінницю). Про це повідомили прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

"У зв’язку з обмеженням в’їзду на територію Київської області та м. Києва та з метою забезпечення безперебійної роботи снігоприбиральної техніки в Житомирській та Київській області буде частково обмежено рух великовантажних та великогабаритних транспортних засобів по автодорогах міжнародного значення М-06 "Київ – Чоп", М-07 "Київ – Ковель – Ягодин" та М – 21 "Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільский"  у напрямку Київської області", - повідомила  патрульна поліція на сторінці у Facebook. Оскільки траса М-21 перетитнає Житомирщину і Вінниччину, то обмеження стосується обох регіонів.

Раніше NaПарижі, що через люті морози на Вінниччині закривають школи.