На Вінниччині браконьєр виловив риби майже на 800 тис. грн

Новини Вінниці / На Вінниччині браконьєр виловив риби майже на 800 тис. грн

У Гайсинському районі державні інспектори Вінницького рибоохоронного патруля виявили особу, яка здійснювала незаконний лов риби. Сьогодні, 24 квітня, о 5 годині ранку на річці Сіб (Дмитренківському водосховищі) у селі Крутогорб Гайсинського району було зафіксовано цей випадок.

За інформацією, опублікованою на сайті Вінницького рибоохоронного патруля, під час огляду речей правопорушника було виявлено три ліскові сітки та понад 20 кг риби різних видів: судака, окуня, плітки, ляща, товстолоба та карася сріблястого. Загальні збитки, завдані рибному господарству, оцінили майже в 800 000 гривень.

Внаслідок спільних заходів з Нацполіцією державні інспектори задокументували серйозне порушення правил рибальства, яке включало використання заборонених знарядь лову. На місце події були викликані працівники Спеціалізованого оперативної групи Регіонального управління поліції.

Порушнику складено відповідний протокол за ч. 4 ст. 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вирішується питання внесення інформації про порушення до Єдиної державної реєстрації даних.