На Вінниччині багатодітні родин змагались у вмінні працювати командою

Новини Вінниці / На Вінниччині багатодітні родин змагались у вмінні працювати командою

На Вінниччині за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації провели ІІІ Обласний фестиваль сімейного тімбілдінгу для багатодітних сімей, та стало вже традиційним.

На Вінниччині за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації провели ІІІ Обласний фестиваль сімейного тімбілдінгу для багатодітних сімей, та стало вже традиційним.

Як повідомили на сайді Вінницької ОДА, багатодітні родини Бершадського, Гайсинського, Піщанського районів, м. Ладижин та м. Вінниця щорічно з охотою долучаються до програми фестивалю. На даному дійстві усі учасники команд мають змогу продемонструвати як згуртовану роботу, так і індивідуальну.

Під час фестивалю татусі вишивали та майстрували оберіги, матусі – забивали цвяхи та грали у футбол, дітлахи – малювали та формували концепції своїх сімей, а всі разом ліпили будинок мрії, грали у твістер та змагалися у квесті та спортивних іграх. А наприкінці дня влаштовували посиденьки біля вогнища з запашним чаєм та смаженням зефіру на багатті.

Сім`ї повернулися з фестивалю сповненими позитивних емоцій та приємних вражень.

Відомо, що партнер фестивалю виступила – ГО "Соціально-культурний простір".

Новини Вінниці / На Вінниччині багатодітні родин змагались у вмінні працювати командоюНовини Вінниці / На Вінниччині багатодітні родин змагались у вмінні працювати командоюНовини Вінниці / На Вінниччині багатодітні родин змагались у вмінні працювати командоюНовини Вінниці / На Вінниччині багатодітні родин змагались у вмінні працювати командоюНовини Вінниці / На Вінниччині багатодітні родин змагались у вмінні працювати командоюНовини Вінниці / На Вінниччині багатодітні родин змагались у вмінні працювати командоюНовини Вінниці / На Вінниччині багатодітні родин змагались у вмінні працювати командоюНовини Вінниці / На Вінниччині багатодітні родин змагались у вмінні працювати командою