На Вінниччині АТОвцю демонстративно не продали квиток на автовокзалі: чоловік добиватиметься справедливості (ВІДЕО)

Новини Вінниці / На Вінниччині АТОвцю демонстративно не продали квиток на автовокзалі: чоловік добиватиметься справедливості (ВІДЕО)

На автовокзалі у Жмеринці на Вінниччині учаснику бойових дій касирка відмовилась продавати квиток за посвідчення УБД. При чому зробила це без будь-яких пояснень. Ветеран АТО вирішив записати аргументи працівниці автостанції на відео, але та просто помовчала, а згодом – взагалі вийшла із приміщення вокзалу. Тим не менш, відео із реакцією касирки на військового уже стало «хітом» мережі. Користувачі не приховують свого обурення у коментарях.

На автовокзалі у Жмеринці на Вінниччині учаснику бойових дій касирка відмовилась продавати квиток з посвідченням УБД. При чому зробила це без будь-яких пояснень. Ветеран АТО вирішив записати аргументи працівниці автостанції на відео, але та просто помовчала, а згодом – взагалі вийшла із приміщення вокзалу. Тим не менш, відео із реакцією касирки на військового уже стало «хітом» мережі.

Користувачі не приховують свого обурення у коментарях.  

На відео яке у Twitter оприлюднив користувач з ніком Позивний Колим, ветеран АТО розповідає, що йому відмовили продати квиток на два автобуси до Вінниці поспіль. При цьому, каже чоловік, касирка абсолютно нічого не пояснила. Відмовились вона надавати пояснення і співробітникам поліції, яких чоловік викликав на автовокзал. На відео АТОвець також продемонстрував посвідчення, на яке не звернула увагу працівниця автостанції.

Коли вже з увімкненою камерою чоловік запитав касирку, чому відмовилась продавати йому квиток, та знову помовчала, демонстративно зачинила віконце каси та вийшла.   

«Ось таке ставлення до людей, які не шкодуючи ні здоров’я, ні життя воювали за те, щоб ми краще жили… Але ми цього не залишимо…», - резюмував учасник АТО.