На Вінниччині активізувалися крадії-рецидивісти

Новини Вінниці / На Вінниччині активізувалися крадії-рецидивісти

Нині повідомлення про крадіжки надходять чи не щодня. Здебільшого їх скоюють раніше судимі наші земляки. У більшості випадків їх доволі швидко затримують, затим судять та відправляють за грати. Скажімо, позавчора у Могилів-Подільському районі упіймали 31-річного рецидивіста, якого підозрюють у крадіжці перфоратора та двох болгарок з підсобного приміщення храму.

Нині повідомлення про крадіжки надходять чи не щодня. Здебільшого їх скоюють раніше судимі наші земляки. У більшості випадків їх доволі швидко затримують, затим судять та відправляють за грати. Скажімо, позавчора у Могилів-Подільському районі упіймали 31-річного рецидивіста, якого підозрюють у крадіжці перфоратора та двох болгарок з підсобного приміщення храму. Злочин він скоїв, оскільки у нього бракувало грошей.

А у Тульчинському районі затримали підозрюваного у крадіжці 70 метрів мідного кабелю, який зник з території одного з підприємств. У поліції переконані, що цей злочин скоїв 26-річний мешканець села Нестерварка.

У відділі комунікації поліції Вінниччини зазначили, що за цими фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). Підозрюваним загрожує до 6 років ув'язнення.

Як повідомляв NaПарижі, протягом кількох останніх місяців на Вінниччині орудував серійний крадій.
 

Юрій Ярмощук

12 жовтня, 2018