На Вінниччині 28-річного чоловіка знайшли мертвим біля мосту

Новини Вінниці / На Вінниччині 28-річного чоловіка знайшли мертвим біля мосту

Трагедія сталась у місті Жмеринка. На жаль чоловік отримав не сумісні з життям травми. Його бездиханне тіло знайшли місцеві жителі, коли вранці проходили поблизу вулиці Бабаджаняна.

Трагедія сталась у місті Жмеринка. Загинув молодий чоловік. На жаль, при падінні з мосту він отримав не сумісні з життям травми. Його бездиханне тіло знайшли місцеві жителі, коли вранці проходили поблизу вулиці Бабаджаняна.

Як повідомили у ЖмеринкаCity, 6 серпня у місті в мікрорайоні «ТЕЦ» 28-річний жмеринчанин кинувся з моста. Його тіло вранці знайшли перехожі під піхошідним мостом.

Як стало відомо, над тим місцем, де знайшли тіло, а саме на мосту, залишилося дуже багато недопалків. У поліції кажуть, що чоловік не вперше намагався покінчити з собою. По даному факту у правоохоронців є докази того, що дана трагедія дійсно є самогубством. На місці працює слідчо-оперативна група.

За даним фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 ч.1 (з приміткою «самогубство») Кримінального кодексу України. Слідство триває. Причини та обставини трагедії встановлюються.

Загиблий працював на одному із місцевих підприємств. Без чоловіка та батька залишилася дружина і дитина.