На території вінницького заводу влаштують арт-фестиваль

Новини Вінниці / На території вінницького заводу влаштують арт-фестиваль

На території вінницького заводу влаштують арт-фест – демоверсію міжнародного фестивалю сучасного мистецтва «Air Гогольfest».

У листопаді у Вінниці пройде арт-фест  – демоверсія  міжнародного фестивалю сучасного мистецтва «Air Гогольfest». Триватиме він два дні й одну ніч. Для його проведення обрано незвичне місце – територія заводу «Кристал». Можливо, це певною мірою має допомогти створити відповідну до задуму організаторів атмосферу.

До речі, співорганізаторами цього мистецького заходу є мерія Вінниці, БФ «Подільська громада» та Український культурний фонд.

Що ж очікує вінницьких шанувальників сучасного мистецтва? У рамках фесту мають виступити артисти інтелектуального кабаре DakhDaughters. Цей колектив об'їздив чимало європейських країн. У нашому місті артисти виступатимуть з новою програмою.

Представлять вінничанам, зокрема, й музичний проект «ЦеШо». А також виставу «Парадокси злочину», режисером якої є Влад Троїцький. Крім того, влаштують цікаві творчі виставки, інсталяції. Про це повідомляє інтернет-ресурс moemisto.

Триватиме фестиваль 17 та 18 листопада. Квитки коштують 50 грн.


 

Юрій Ярмощук

29 жовтня, 2018