На півдні Вінниччини через зливу затопило вулиці, будинки та підвали (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / На півдні Вінниччини через зливу затопило вулиці, будинки та підвали (ФОТО, ВІДЕО)

Сильна злива пройшла у четвер, 30 травня, на півдні Вінниччини. Зокрема, багато фото і відео наслідків стихії виклали у соцмережі мешканці Могилів-Подільського та Ямпільського районів.

Сильна злива пройшла у четвер, 30 травня, на півдні Вінниччини. Зокрема, багато фото і відео наслідків стихії виклали у соцмережі мешканці Могилів-Подільського та Ямпільського районів. Наслідки негоди на Вінниччині вражають. Користувачі соцмереж вказують, що злива тривала годину-дві, а в результаті вулиці перетворили міста і села на маленькі "венеції". 

У каналізацію, пишуть користувачі мережі, чомусь вода не стікала й машини «плавали» вулицями, зокрема, Могилів-Подільського.

«І це при тому, що дощ йшов всього годину-півтори», - пишуть у соцмережах.

Рятувальники ж повідомили, що виїжджали на низку викликів для відкачування води. Так, внаслідок зливи було підтоплено житловий будинок в селі Соколівка Крижопільського району, підвальне приміщення житлового будинку та територію речового ринку на вулицях Спортивній та Ставиській в м. Могилів-Подільському.

У селі Йосипівка Чернівецького району та Клембівці Ямпільського району бійцями ДСНС відкачано воду з підтоплених літніх кухонь та господарчих будівель, з погреба та колодязя.

Загалом, бійцями ДСНС за минулу добу було відкачано близько 658 куб.м води.

Відео із соцмереж

Сергій Маламура

31 травня, 2019