На околиці Вінниці затримано банду мігруючих домушників

Новини Вінниці / На околиці Вінниці затримано банду мігруючих домушників

У ході спецоперації в обласному центрі правоохоронці затримали трьох чоловіків. Про їх імовірну причетність до кримінального світу свідчили речі, знайдені в автомобілі, на якому вони пересувалися. Оперативники карного розшуку обласної поліції вилучили цікавий «арсенал»: зброю, відмички, пристрої для відкриття кодових замків, маски та рукавиці.

У ході спецоперації в обласному центрі правоохоронці затримали трьох чоловіків. Про їх імовірну причетність до кримінального світу свідчили речі, знайдені в автомобілі, на якому вони пересувалися. Оперативники карного розшуку обласної поліції вилучили цікавий «арсенал»: зброю, відмички, пристрої для відкриття кодових замків, маски, рукавиці.

Про мандрівку тріо злодіїв було відомо заздалегідь. Їх підозрювали щонайменше у кількох крадіжках з квартир у Хмельницькому. Під час обшуку салону автівки поліція знайшла також гроші й ювелірні цінності, які значаться зниклими з квартир мешканців сусідньої Хмельниччини.Щодо вінницьких подій, то коли біля Якушенців підозрювані відчули, що за ними стежать, почали стрімко тікати на своєму автомобілі «Opel Vectra», водночас викидаючи деякі речі з салону. Їхній легковик правоохоронці заблокували біля торгового центру у передмісті.

Чоловіків затримали й незабаром передадуть працівникам поліції Хмельницької області, які й проводитимуть детальне розслідування.

Юрій ЯРМОЩУК