На ліквідацію наслідків від вибухів на військовому арсеналі під Калинівкою з обласного бюджету планують виділити 5 мільйонів гривень

Новини Вінниці / На ліквідацію наслідків від вибухів на військовому арсеналі під Калинівкою з обласного бюджету планують виділити 5 мільйонів гривень

На черговій сесії обласної ради, яка попередньо планується до кінця липня, депутати планують виділити 5 мільйонів гривень на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації, яка сталася восени минулого року на військовому арсеналі під Калинівкою. Кошти вдалося винайти завдяки перевиконання обласного бюджету за перше півріччя. Про це під час засідання комісії з питань бюджету, фінансів та обласних програм обласної ради, розповів директор департаменту фінансів ОДА Микола Копачевський.

На черговій сесії Вінницької обласної ради, яка попередньо планується на кінець липня, депутати планують виділити 5 мільйонів гривень на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації, яка сталася восени минулого року на військовому арсеналі під Калинівкою. Кошти вдалося винайти завдяки перевиконанню обласного бюджету за перше півріччя. Про це під час засідання комісії з питань бюджету, фінансів та обласних програм облради розповів директор департаменту фінансів ОДА Микола Копачевський.

«Кошти будуть направленні на остаточне завершення розрахунків за ремонтно-відновлювальні роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася 26 вересня 2017 у місті Калинівка під час вибухів на 48 арсеналі Збройних Сил України. Більшість суми піде на село Павлівка, яке найбільше тоді постраждало», - прокоментував Микола Копачевський.

Раніше, NaПарижі, що на Калинівському арсеналі знову підриватимуть снаряди, місцевих, які живуть неподалік військової частини, просять не панікувати.